АБОФАРМА-МАГНЕЗИЕВ ГЕЛ 200мл.
8.30 лв.
Поръчай

Mощният лечебен и подхранващ кожата Магнезиев гел на Abopharma действа стягащо и обезболяващо при различни мускулни болки. Той повишава клетъчната енергия и жизнените процеси в цялото тяло, както и облекчава крайниците при появата на мускулни крампи. Има ефект при болки в кръста, гърба (радикулит, плексит, ишиас), шипове, шипове на врата, мигрена, инсулт, косопад. Магнезиевият гел се произвежда от бишофит - ултрачиста, силно концентрирана форма на магнезиев хлорид (magnesium Chloride Hexahydrate - MgCl2.6H2O). Добива се на 1600 метра дълбочина директно от земните недра. Той е чист, натурален, козметичен продукт, компенсиращ дефицита на магнезий в организма. Предлага се в удобна опаковка от 200 мл.

Идентификатор: 571 Категория: Производител: Листовка:

 

Начин на употреба: Нанасяйте с леки масажни движения. Препоръчва се отмиването на олиото да не се извършва веднага след масажа, а след по-дълъг контакт с кожата. Да не се прилага върху наранена кожа. При лица с повишена чувствителност да се направи тест за поносимост.

Внимание: При контакт с очите, те веднага да се изплакнат обилно с вода. Да се пази далече от достъп на деца.

Условия на съхранение: В добре затворена оригинална опаковка на сухо и проветриво място. Да не се излага на директна слънчева светлина и на високи температури.

Ingredients (INCI): Aqua, Magnesium Chloride, Magnesium Sulphate, Potassium Chloride, Sodium Chloride, Calcium Chloride, gelling gel: Hydroxypropyl starch phosphate.

Производител: Zechstein Minerals BV (Холандия) за ABOPharma

Вносител: АБОФАРМА България ООД, гр.София, Овча Купел, бл.517, ап.80

Дистрибутор: Техноком Трейд ООД, гр. София, бул.”Цар Борис III” №168,тел: 02/ 955-94-13

Съхранение: На хладно, сухо и тъмно място.

Най-добър до: Виж маркировката

Парт.номер: Виж маркировката

02/955 94 13