АБОФАРМА-МАГНЕЗИЕВО ОЛИО спрей 100мл.
Не е наличен

Магнезиевото олио на немския фармацевтичен гигант Abopharma се препоръчва за поддържането на костите и участва в редица метаболитни процеси, но основната му роля е да се грижи за нормалното функциониране на нервната система и на мускулната система. Магнезият спомага за намаляването на чувството на отпадналост и умора, електролитния баланс, нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия, нормалния синтез на белтъчини, участва в процеса на делене на клетките. То е ефективно средство за повишаване на магнезиевите нива в организма. Освен това оказва благоприятно въздействие като подобрява кръвообръщението и улеснява движението в блокираната зона. Чист, натурален, козметичен продукт, компенсиращ дефицита на магнезий в организма. Предлага се в удобна опаковка от 100 мл.

Дистрибутор: Техноком Трейд ООД, гр. София, бул.”Цар Борис III” №168,тел: 02/ 955-94-13

Идентификатор: 573 Категория: Производител: Листовка:

Начин на употреба: нанасяйте с леки масажни движения. Препоръчва се отмиването на олиото да не се извършва веднага след масажа, а след по-дълъг контакт с кожата. Да не се прилага върху наранена кожа. При лица с повишена чувствителност да се направи тест за поносимост.

Внимание: При контакт с очите, те веднага да се изплакнат обилно с вода. Да се пази далече от достъп на деца.

Условия на съхранение: В добре затворена оригинална опаковка на сухо и проветриво място. Да не се излага на директна слънчева светлина и на високи температури.

Ingredients (INCI): Aqua, Magnesium Chloride, Magnesium Sulphate, Potassium Chloride, Sodium Chloride, Calcium Chloride.

Производител: Zechstein Minerals BV (Холандия) за ABOPharma

Отговорно лице: АБОФАРМА България ООД, гр.София, Овча Купел, бл.517, ап.80

Дистрибутор: Техноком Трейд ООД, гр. София, бул.”Цар Борис III” №168,тел: 02/ 955-94-13

Съхранение: На хладно, сухо и тъмно място.

Най-добър до: Виж маркировката

Парт.номер: Виж маркировката